„Pet minuta sam“

„Pet minuta sam“

Nipāni Prvi spot singl je za pesmu „Pet minuta sam“. Tekst pesme govori o mladom čoveku koji je svestan da je na svetu previše negativnih pojava, da je previše mraka. Želeo bi nešto da promeni, ali shvata da su vremena revolucije prošla, da je sve teže boriti se za ideale i promeniti svet na bolje te stoga on koristi svojih pet minuta samoće da „zadovolji sebe“ i tako bar na tren „crni svet u belo ofarba“.

Mezőkövesd Spot dočarava svet kao zatvor i ljude koji u njemu žive nesvesni toga. Oni koji su svesni, pokušavaju da nađu izlaz. Spot je režirao Goran Šobić Sirano, za snimanje su se pobrinuli Vladimir Talijan i Nikola Popović, a za montažu i kompozing je bio zadužen Milan Pejnović.

„Umetnici su najvredniji deo čovečanstva, oni imaju moć da vide i razumeju svet tako da ga drugima predoče kao sliku, film ili muziku, i oni su slobodni. Poruka spota se posebno odnosi na zemlje regiona jer svi mi živimo slične živote, govorimo sličnim jezikom i jedni druge u svemu možemo da razumemo. Želja mi je da shvatimo da dok se drugi igraju našim životima zaboravljamo na sve ono lepo što svi mi u regionu posedujemo I zajedničko je. Hajde da marginalizujemo sve ružno što nas okružuje” – rekao je Goran Šobić Sirano.

 

buy provigil online 2018 Link za spot Pet minuta sam

https://www.youtube.com/watch?v=BtGmFHcWUSs

administrator
sajadizajn@gmail.com