ADAPTACIJE


U sklopu firme Proenterijer otvoren je i Proenterijer Dizajn studio,gde nudimo usluge kompletnog projektovanja i dizajna enterijera. Rad studija zasnovan je na arhitektonskom projektovanju enterijera, uređenju enterijera i vizuelnom dizajnu. Naš tim arhitekata i dizajnera će Vam pomoći u osmišljavanju i koncipiranju prostora, bilo da se radi o uređenju stanova, barova, kafića, office-a i drugih objekata. U okviru naših dizajnerskih projekata izrađujemo i 3d vizuelizacije prostora.

Prilikom dizajna enterijera posebna pažnja se obraća na afinitete i želje klijenta i njihovom usklađivanju u generalnu koncepciju. Osim toga potrebno je posvetiti i veliku pažnju svim detaljima, materijalizaciji kao i rasveti, koja je jedan od ključnih faktora svakog enterijera.

Izborom odgovarajućeg i kvalitetnog materijala, boja, osvetljenja i nameštaja, naš tim dosledno primenjuje osnovni koncept savremeno organizovanih prostora, koji korisnicima pružaju prijatnost i zadovoljstvo boravka u njima. Cilj svakog dizajnerskog rešenja jeste da u konačnici proizvede funkcionalan i ugodan životni i radni prostor za naše klijente.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *