FEUD – BEND


 

Grupu Feud osnovali su Vuk Protić Haludža i Ramirez. Svoj prvi album "Svinjotaur" su izdali 2013. godine za izdavačku kuću ”Take it or leave it”. U svom repertoaru izvode i najveće hitove tog vremena poput “Misli mene gone”,” Iza horizonta”, “Kokane” i dr.

Promovisan je spotovima sa jakom i beskompromisnom porukom za pesme "Milion milja", "Vlast" i "Televizija". Milion milja i Vlast su dobile nagradu za spot godine u emisiji “Gruvanje” dve godine za redom. Na Megafon TV su dobili nagradu za spot godine za pesmu "Televizija". Trenutno je aktuelan spot za pesmu "Tajkun".
Repertoar uglavnom čine pesme sa prvog albuma grupe FEUD Svínjotaur (2013) koje su već postale hitovi u Srbiji. Na radiju 202 su imali 6 hotova nedelje. Singlovi su im emitovani na svim top listama u Srbiji, MTV, Jelen top, Radio B92, Diskomer STB, Popbox, Top lista 202, Gruvanje, MTS, Hit meseca, Megafon i dr.

Dobili su i priznanje od URMUS-a za bend godine 2013. Svirali su na Exit-u, Belgrade beer festu, Koncertu godine, Lake festu, KST maskembalu, ŠLF-u, Rocj Village-u, Rockwood-u i dr. Feud je simbol i opomena u borbi za svoj lični posed.

menadzer feud

Audio i video:

Vlast
Milion milja
Televizija
Tajkun