King size – bend


kingisize

Bend je nastao 2000-te godine u Beogradu kao ideja gitariste Danila Petrovića da podeli svoju muziku sa publikom koja voli tvrđi gitarski zvuk.

U narednih nekoliko godina bend nastupa na svim znacajnim svirkama u zemlji i regionu. Neki od koncerata na kojima su nastupali su : Exit, Beer fest, Beograd 202, Urban demo fest, Vracar rocks i mnogi drugi.2007-me godine King Size objavljuje prvi studijski album “Whisper” u sopstvenoj produkciji.U narednih godinu dana prodat je tiraz od 500 CD nosaca zvuka sto je na kraju ere ovakvih nosaca zvuka zaista veliki uspeh.Uporedo izlaze i You Tube video spotovi za pesme “Oxygen”, “Hole In the Head”, “To”, “Whisper (live)”, a 2011-te izlazi singl za pesmu “Nije gotovo”. Da ironija bude veca, bend nakon ovog singla pravi pauzu od cetiri godine zbog tehnickih i personalnih izmena u bendu.2015-te King Size nastavlja sa radom sa puno energije I entuzijazma, osvezen “novom krvlju” (Damir Adzic–bubanj;ex Alogia, Enjoy sarma itd, Dejan Antic-vokal; ex Witch1, Drugi Format) i pocinje sa nastupima u zemlji i regionu.
Trenutno, King Size u pauzama nastupa i vezbanja radi u studiju na svom novom autorskom materijalu koji ce zasigurno pomeriti granice rok sceni.

Audio i video:

Nije gotovo

TO (live)

Šine