Woodoo Popeye – bend


woodo_agencija

Vudu Popaj je blizanac u horoskopu. Rođjen je u Zemunu. Završio je mašinsku i trgovačku školu. Iako je poznat kao multimedijalni umetnik, Vudu zna i da peče prasiće, a razume se i u trgovinu, moleraj, stolariju, itd. Nije planinar ali voli mesta okružena planinama. Kupa se u hladnim bistrim rekama, jezerima i morima. Voli skokove u talase.

Voli sve vetrove sem vrućih i olujnih. Po prirodi je hedonista, voli putovanja i druženja, redovno obilazi vašare, uglavnom izlazi u kafice i pabove. Više voli zivot u kuci nego u zgradi. Nocobdija je, ali kad spava voli da odvali [ako nema nekih obaveza]..Vozi bajs, igra stoni tenis i pravi fotografije o svemu sto je neobično. Voli ogledala i uziva u društvenim igrama. Voli životinje, obožava miris malih pilica, lavande i bosiljka..Najvece strasti su mu seks, dobra klopa, cigarete, itd…

Navija za Radnički iz Niša. Od serija najvise voli ,,Mućke,, a od filmova drame i komedije.Ne propušta ni razne putopise i dokumentarce pogotovo ako su u pitanju zanimljive životne priče. Prati zimske sportove [naročito ski skokove i hokej],atletiku naročito skok u vis], a trudi se da ne propusti ni svetska prvenstva u fudbalu, rumunski i brazilski fudbal smatra jednim od najlepših.

Od muzike sluša; džez, h/c rock, afričku i brazilsku muziku, dram, hip hop, art, himne [ruska i nemačka su mu vrlo gotivne].

Audio i video:

Bus
Oloski vrt
Voodooinstalater