ZAA NAJAVLJUJE „NEVOLJU“ UŽIVO


zaa_pc-ivan-tasic

U susret četvrtom studijskom albumu i jesenjoj mini-turneji, ZAA je objavio spot za novi singl „Trouble“, koji je inspirisan težnjom muzičara da na najneposredniji način prenesu poruku i emocije na slušaoce, kao i komentarima publike da bend najbolje zvuči na koncertima. Video je snimljen uživo u studiju „Košnica“ u Kruševcu, koji potpisuje i celokupnu audio i video produkciju.

 „Trouble je prva pesma koja najavljuje naš novi album. Pesmu smo odsvirali na način na koji najviše volimo, a to je uživo tj. live. Uživo odsvirana pesma najvernije prenosi emocije i osećaj koji želimo da podelimo sa ljudima. Lajt-motiv pesme je nemirenje sa društvenim prilikama nametnutih ‘odozgo’, kao i borba protiv apatičnosti koja dolazi ‘odozdo’. Tu smo, jesmo, idemo“, poručio je Tomislav Ilić, basista.

Reditelj i direktor fotografije je Ivan Tasić, koji je zajedno sa asistentom režije, Nemanjom Nikolićem, bio zadužen i za kameru i montažu. Rasvetu su radili Aleksandar Dandi Nešić i Nemanja Nikolić, a organizator snimanja je bio Miljan Miletić. Audio snimanje i miks delo su Zorana Vasića, a šminka Marija Nikolić. Bend zahvalnost za realizaciju spota duguje i Slobodanu Todoroviću i Radovanu Pejoviću.

https://www.youtube.com/watch?v=xNHvbaLliF4